Airco’s voor thuis

Koelservice van Tol zorgt voor een heerlijke gekoelde woning. Samen met jou bekijken we welke airco het beste past in jouw huis.

offerte aanvragen

Een aangename temperatuur in je huis

In de zomer wordt het buiten steeds warmer. Temperaturen boven de 30 graden zijn geen uitzondering meer. Hoe fijn is het dan om een koel huis te hebben? Waar je met een aangename temperatuur kunt slapen? Of kunt werken? Nu velen van ons thuis werken, is het belangrijk een goed werkklimaat te creëren.

Koelservice van Tol levert nu ook airco’s aan de consument. Gebruiksvriendelijk én – indien gewenst – in een mooi design. Onze leveranciers bieden naast de standaard modellen namelijk ook diverse design airco’s aan. De airco’s kun je bedienen met een afstandsbediening of via je smartphone of tablet.

Advies op maat

Wij bieden airco’s van verschillende merken: samen met jou bekijken we welke airco het beste past in jouw huis. We kijken naar de benodigde capaciteit en de verschillende ruimtes. Zo kun je op de slaapkamer bijvoorbeeld een andere airco nodig hebben dan op de werkkamer. Op basis van jouw wensen en budget, geven we een gedegen advies. Voordat we een advies uitbrengen, komen we bij je langs.

Clivet

Vanaf € 1700,-
incl. BTW

Panasonic

Vanaf € 2100,-
incl. BTW

Toshiba

Vanaf € 2100,-
incl. BTW

Onze monteurs aan de slag

Heb je een keuze gemaakt voor een aircosysteem? Dan plannen we samen met jou een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs bevestigen de airconditioning op de juiste plekken binnen en buiten je huis. Vervolgens werken zij dit netjes en professioneel af. Direct na de montage testen zij of het aircosysteem goed werkt. Ook geven zij instructie over hoe je zelf de airco kunt bedienen én onderhouden.

Tevreden klanten

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.