Koudemiddel Advies

Profiteer: gratis advies over jouw koeling en koudemiddel

Ben je benieuwd of je jouw koudemiddel nog mag gebruiken over een aantal jaar? Of dat jouw koeling bij storing nog gerepareerd mag worden?

Er gaat nogal wat veranderen op het gebied van koelingen en koudemiddelen. Dit komt door de steeds strengere F-gassenverordening. Met deze verordening wil de overheid het milieu beschermen door de uitstoot van gefluorideerde broeikasgassen te verminderen. Dit betekent dat de productie en het gebruik van HFK-koudemiddelen met een hoog Global Warming Potential (GWP) gefaseerd aan banden wordt gelegd.

Gratis en vrijblijvend advies
Het gevolg? De koudemiddelen worden schaars en daarmee onbetaalbaar. Voor veel retailers, horecaondernemers en benzinepomphouders zijn de regels onduidelijk. Daarom leveren wij gratis en vrijblijvendadvies over de houdbaarheid van jouw koelsystemen. Zodat je weet hoe je ervoor staat.

Vul het formulier in
Wil je gratis en vrijblijvend advies over jouw koeling(en) en koudemiddel? Van dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen dan snel contact met je op voor advies per mail of via telefoon.

Als u het niet weet vul dan 0 in.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.