Projecten

Elk project, is een mooi project

Ben je op zoek naar de beste koeling voor jouw organisatie? Bij Koelservice van Tol kun je terecht voor de installatie, reparatie en het onderhoud van iedere koelinstallatie. Wij installeren energiezuinige koelingen van Freor en Juka, maar voor reparatie en onderhoud werken we merkonafhankelijk. Wij zijn een F-Gassen gecertificeerd bedrijf.

Coop Zeewolde

Marco en Joost

Eén van de voordelen van de Freor koelingen zijn volgens Marco en Joost van Coop Zeewolde het lagere energieverbruik. “We hebben sinds de verbouwing 25 procent meer gekoelde ruimte in de winkel, maar ons absolute energieverbruik is 10 procent omlaaggegaan. Dat is niet alleen goedkoper, maar zo dragen we voor toekomstige generaties ook ons steentje bij.”

Plus Huls van den Nieuwboer in Borne

Carla ten Broeke

Koelservice van Tol biedt met de ‘Pluton Space Flower’ bloemenkoeling van Freor de perfécte oplossing voor onze supermarkt. We kunnen bloemen nu presenteren in een prachtige en luxe koeling waar het altijd tussen de 5 en 8 graden is.

ROE Visual Europe B.V.

ROE Visual Europe B.V.

Koelservice van Tol heeft het pand van ROE Visual Europe B.V. in Leek voorzien van een aantal airco’s/warmtepompsystemen. De hal/showroom kreeg een Toshiba triple split, de kantine is voorzien van een zwarte cassette unit en het kantoor beneden kreeg een Toshiba design Haori. Zo komt het bedrijf de winter én de zomer weer goed door.

Vakantieresort Hof van Saksen

Erik Askamp, retailmanager

Koelservice van Tol plaatste in onze supermarkt de duurzame koelmeubels van Freor en het hydroloop koelsysteem. De warmte die vrijkomt bij gebruik van deze koelingen, wordt afgevoerd en kunnen we eventueel opslaan en hergebruiken. Het is een betaalbaar, toekomstwaardig én milieuvriendelijk systeem.

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.