Subsidieregeling voor supermarkten die investeren in Freor Hydroloopsysteem

Investeer jij als supermarkteigenaar in 2022 in het Freor Hydroloopsysteem? Dan kun je gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers.

Als jouw bedrijf investeert in CO2-reductie, energiezuinige technieken en duurzame energie, kun je gebruik maken van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Lees hier meer over op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Je kunt 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dit levert je gemiddeld 11% voordeel op. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de gebruikelijke afschrijving voor energie-investeringen.

Controleer je investering met de Energielijst 2022

Of jouw investering in aanmerking komt voor de EIA, kun je controleren met de Energielijst 2022 of met de online zoektool. Het is belangrijk dat jouw investering voldoet aan de omschrijving die hoort bij één van de codes op de Energielijst.

Subsidie Freor Hydroloop

In 2022 kun je de EAI aanvragen voor een ‘Decentraal koelsysteem (hydroloop) met een totaal koelvermogen van maximaal 50 kW’ (bedrijfsmiddelcode 220227). Hieronder valt ook het Hydroloopsysteem van Freor.

Ook een energiezuinige koeling?

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen met onze koelingen van Freor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden én over hoe je de subsidie kunt aanvragen.

Koelservice Van Tol - Freor - Koeling - Supermarkt

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.