Farmacie

Voor de farmaceutische sector is het behouden van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid in gebouwen en panden van essentieel belang voor de effectiviteit en veiligheid van medicijnen en andere medische producten.

Bij Koelservice van Tol bieden we apotheken en andere farmaceutische bedrijven op maat gemaakte koeltechnische oplossingen die duurzaam, milieuvriendelijk en kostenefficiënt zijn. En ook gericht zijn op het behouden van de hoogste kwaliteitsnormen.

Iedere organisatie heeft andere wensen. Daarom bieden wij altijd een koeltechnische oplossing op maat. Speciaal voor onze klanten bieden wij een 24/7 storingsdienst én een 24/7 meldkamerservice aan. Hier lees je daar meer over. Ook bieden we een onderhoudscontract.

Wil je meer over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten

“In 2023 hebben we onze oude Coop winkel verbouwd naar Plus. Het Hydroloop systeem van Freor sprak ons erg aan. Het systeem is energiezuinig, stil en werkt op basis van een natuurlijk koudemiddel. Door de extra service van Koelservice van Tol – zoals HACCP lijsten en meldingen bij uitval met de 24 uurs meldkamer, ontzorgen ze mij. Ik hoef me namelijk niet meer druk te maken over de werking van onze koel- en vriesmeubels.”

Niels de Koning Eigenaar – Plus de Koning Heemstede

“Sinds een aantal jaar komt Koelservice van Tol bij ons voor service en onderhoud. Aangezien ons hele hotel op één koelsysteem draait, is het belangrijk een betrouwbare en goede partner te hebben bij calamiteiten. Al meerdere keren hebben ze laten zien de perfecte partij voor ons te zijn, door direct en adequaat te reageren op urgente storingen.”

Mark Wilders Maintenance manger – Novotel Amsterdam City

“Koelservice van Tol installeerde in 2022 bij ons het Freor hydroloop systeem. Onze koel- en vriesinstallatie bevalt uitstekend! Het goede contact na de verkoop is gelukkig gebleven. Koelservice van Tol is altijd bereikbaar voor vragen en denken graag mee over energiebesparing.”

Robert Pruyssers Eigenaar – Boon’s Dagmarkt Stompwijk

“Koelservice van Tol komt al 10 jaar bij ons over de vloer, voor al onze koel- en klimaatsystemen. Ze ontzorgen ons zeker met service en nieuwbouw voor onze 10 vestigingen.

Ook is het heel fijn dat ze onze bakkerij volledig op afstand kunnen monitoren, zodat we weten dat onze producten onder de juiste condities opgeslagen liggen!”

Peter de Kruijf Eigenaar – Bakkerij de Kruijf

Over ons

Koelservice van Tol

Ben je op zoek naar de beste koeling voor jouw organisatie? Bij Koelservice van Tol kun je terecht voor de installatie, reparatie en het onderhoud van iedere koelinstallatie. Wij installeren energiezuinige koelingen van Freor en Juka, maar voor reparatie en onderhoud werken we merkonafhankelijk. Wij zijn een F-Gassen gecertificeerd bedrijf.

lees meer

Project

Erik Askamp, retailmanager

Koelservice van Tol plaatste in onze supermarkt de duurzame koelmeubels van Freor en het hydroloop koelsysteem. De warmte die vrijkomt bij gebruik van deze koelingen, wordt afgevoerd en kunnen we eventueel opslaan en hergebruiken. Het...

lees meer

Project

ROE Visual Europe B.V.

Koelservice van Tol heeft het pand van ROE Visual Europe B.V. in Leek voorzien van een aantal airco’s/warmtepompsystemen. De hal/showroom kreeg een Toshiba triple split, de kantine is voorzien van een zwarte cassette unit en...

lees meer

Project

Carla ten Broeke

Koelservice van Tol biedt met de ‘Pluton Space Flower’ bloemenkoeling van Freor de perfécte oplossing voor onze supermarkt. We kunnen bloemen nu presenteren in een prachtige en luxe koeling waar het altijd tussen de 5...

lees meer

Project

Marco en Joost

Eén van de voordelen van de Freor koelingen zijn volgens Marco en Joost van Coop Zeewolde het lagere energieverbruik. “We hebben sinds de verbouwing 25 procent meer gekoelde ruimte in de winkel, maar ons absolute...

lees meer

Onze klanten

fabrikanten

Onze klanten

fabrikanten

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.