‘De bloemenkoeling van Freor zorgt voor een betere verkoop’

Een mooie opdracht voor Plus Huls van den Nieuwboer in Borne (Hengelo)! Koelservice van Tol installeerde hier onlangs de speciale bloemenkoeling ‘Pluton Space Flowervan leverancier Freor. Carla Ten Broeke, bedrijfsleider: “De bloemen zijn langer vers en de presentatie is geweldig.”

Bloemen in de supermarkt
Carla vertelt: “Onze bloemen bleven in de zomer niet lang vers. We hebben namelijk een grote, glazen pui aan de voorzijde van onze winkel. Als de zon schijnt, is het er behoorlijk warm. Ook in de winter is het er eigenlijk te warm voor de bloemen, vanwege de vloerverwarming. Je zou denken: dat verplaats je de bloemen toch? Maar we hebben geen andere geschikte plek in de winkel.” 

Bloemenkoeling van Freor 
Daarom ging Carla op zoek naar een andere oplossing. “In mijn online zoektocht naar een bloemenkoeling kwam ik Koelservice van Tol tegen. Zij bieden met de ‘Pluton Space Flower’ bloemenkoeling van Freor – werkend op het milieuvriendelijke koudemiddel R290 – de perfécte oplossing voor ons. We kunnen de bloemen nu presenteren in een prachtige en luxe koeling waar het altijd tussen de 5 en 8 graden is. Hierdoor blijven de bloemen veel langer vers.” 

Mooie presentatie van de bloemen 
Volgens Carla ziet de bloemenkoeling er strak uit. “Het ontwerp is echt van deze tijd. Er zit ook verlichting in. De nieuwe presentatie van onze bloemen zorgt ervoor dat de verkoop is gestegen. Én de bloemen staan koel én de presentatie ziet er mooi uit. Onze klanten nemen nu sneller een bloemetje mee.” 

Tevreden over service van Koelservice van Tol
En wat vindt Carla van de service van Koelservice van Tol? “Top. Alles was snel geregeld. Ik kreeg een snelle bevestiging en op de afgesproken dag werd de koeling netjes geplaatst. Er waren geen onverwachte verrassingen. Een aanrader!” 

Benieuwd of Koelservice van Tol jou ook kan helpen aan een mooie (bloemen)koeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.