De koel- en vriesinstallaties van Freor: betrouwbaar tijdens een hete zomer

De eerste hittegolf van dit jaar is een feit. En hoe: de thermometers geven bijna 40 graden aan! Een goedwerkende koel- of vriesinstallatie of airconditioning is vooral met deze tropische temperaturen ontzettend belangrijk. Werken jouw koelmeubels nog naar behoren? Graag attenderen wij je op de voordelen van onze Freor koel- en vriesinstallaties.

  1. Koude lucht kan niet ontsnappen

Zowel de open als gesloten koel- en vriesmeubels beschikken over het ‘Dual Air Curtain’ systeem: hierbij zorgt een speciale luchtstroom bij de opening van het koelmeubel ervoor dat de kou niet kan ontsnappen. Dit bespaart ongeveer 20% energie. En ook fijn: klanten hebben geen last van onaangenaam koude temperaturen als ze langslopen.

  1. De condensatietemperatuur is 3 tot 4 graden lager

Door het ‘Hydroloop Cooling systeem’ vermindert de condensatietemperatuur met 3 tot 4 graden extra in vergelijking met een remote systeem. De koel- en vriesmeubels bereiken door dit systeem ook snel de gewenste temperatuur. En als extra voordeel: bespaar je 9 tot 12% energie.

Freor Koelservice van Tol

  1. Geen condensvorming door dubbelglas

De koel- en vriesmeubels van Freor hebben dubbelglazige kopschotten en deuren, waardoor je geen last heb van condensvorming. Zo zijn jouw producten altijd goed zichtbaar.

Freor Koelservice van Tol

Wil je meer weten over de koel- en vriesmeubels van Freor? Kijk dan op www.hetnieuwekoelen.nl of  www.freor.com/en/. Uiteraard kun je ons ook mailen of bellen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.