Eerste 15 meter milieuvriendelijke propaan wandkoeling bij Spar

wandkoelingDe eerste wandkoeling op het innovatieve Hydroloop systeem van Freor is in bedrijf genomen bij de Spar Supermarkt in Sint Maartensvlotbrug. De 12 meter lange wandkoeling is voorzien van LED verlichting, dubbel luchtgordijn techniek en stevige glazen deuren. De Jupiter wandkoeling is verdeeld in verschillende delen en wordt gebruikt als zuivel- en dranken koeling. De Vleeskoeling van 2,6 meter is van hetzelfde model maar voorzien van vlees verlichting.

Een hoogwaardige, toekomst bestendige wandkoeling

wandkoeling Freor

De koelingen zijn van hoge kwaliteit. De ombouw is van extra dik staalplaat en is afgewerkt met poedercoating. De Eco Pan Deuren in combinatie met het dubbel lucht gordijn zorgen ervoor dat de kou binnen het meubel blijft.

Deze koelinstallatie onderscheid zich door de lage GWP waarde van totaal 8.1. Ter vergelijking de oude installatie had een GWP waarde van 47064. Benieuwd naar de GWP waarde van uw koelingen? Bereken ze op onze onderhouds pagina.

Nuttig omgaan met restwarmte

Waar gekoeld wordt, wordt warmte ontrokken uit de lucht en producten. Deze warmte wordt bij het Hydroloop systeem afgevoerd door een glycol systeem. Bij traditionele koelingen wordt de warmte naar buiten afgevoerd. Door gebruik te maken van slimme regeltechniek is het eenvoudig om de warmte naar diverse punten te sturen. Zo gebruiken we de vrijgekomen warmt om de kantine van de supermarkt te verwarmen.

Pompstation en drycoolerPanasonic Fancoil

Alles onder controle volgens HCCP

De centrale regelaar: Carel Plantwatchpro zorgt voor temperatuur registratie, storingsmelding naar onze meldkamer uitlezing en bediening op afstand. Door gebruik te maken van tijdschema’s en groepindelingen kan de wandkoeling vol automatisch werken. Zo schakelt de LED verlichting automatisch in en uit en kan er eventueel het setpoint op bepaalde tijden veranderd worden.

Betaalbare, toekomstbestendige, natuurvriendelijke koeloplossing

Het Hydroloop systeem van Freor is uitermate geschikt voor kleine supermarkten en tankstations. Naast de Jupter wandkoeling zijn er nog vele andere modellen verkrijgbaar, deze kunt u vinden in onze online catalogus. Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.