Fusie: Wieman Koeltechniek en Koelservice van Tol bundelen de krachten

Koelservice van Tol en Wieman Koeltechniek zullen per april 2024 fuseren en de krachten bundelen. Met deze samenwerking versterken beide partijen zich, zowel in service als in nieuwbouwprojecten in de koel- en klimaattechniek. De fusie kent geen personele gevolgen en de locaties van Koelservice van Tol en Wieman Koeltechniek blijven behouden. Binnenkort verandert de naam van Wieman Koeltechniek naar Koelservice van Tol. 

Voordelen van de samenwerking 

Koelservice van Tol heeft vestigingen in Nieuw-Vennep en Leek (Groningen). Samen met de locatie van Wieman Koeltechniek in De Meern (Utrecht) bieden we onze klanten een landelijke dekking. Ons team bestaat nu uit 20 personen. We willen onze groei de komende jaren voortzetten zodat onze klanten gegarandeerd zijn van de beste service. 

Ontzorgen in duurzame koel- en klimaatinstallaties 

Organisaties kunnen bij ons terecht voor zowel service als nieuwbouwprojecten. We geven graag advies over duurzame installaties die werken op het milieuvriendelijk koudemiddel CO2 of propaan. Ook huidige koelinstallaties houden we graag in topconditie. Dit doen we met preventief onderhoud, service bij uitval en monitoring/besturing op afstand. 

Meer informatie 

Wil je meer weten over onze samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op
 
 
 
 

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.