Koelservice van Tol met Freor op Van Tol Versunie Inkoopbeurs

Op 5 april 2022 stonden we op de Van Tol Versunie Inkoopbeurs in Houten. Van Tol Retail is dé servicegroothandel voor meer dan 700 supermarkten, buurtwinkels, rijdende winkels en recreatiemarkten. Op de inkoopbeurs komen ondernemers, leveranciers en fabrikanten samen.

Koel- en vriesinstallaties van Freor
Wij presenteerden met trots de koel- en vriesinstallaties van FREOR. De koelingen van Freor werken op het milieuvriendelijke koudemiddel R290 (propaan). Dit biedt zekerheid voor de toekomst in verband met de strenge F-Gassen verordening. De meubels zijn stekkerklaar verkrijgbaar, maar ook te koppelen aan het unieke glycol hydroloop systeem. Met dit systeem kunnen we warmte afvoeren naar buiten én gebruiken voor verwarming.

De modellen die we presenteerden op de beurs:

🌿 Wandkoeling JUPITER

🌿 Toonbanken VESTA QB GD, IDA S, IDA S H2

🌿 Vrieskast ERIDA

Energie-investeringsaftrek (EIA)
De koelmeubels van Freor kunnen we voorzien van inventor-compressoren en elektronische expansieventielen. Hiermee voldoen de koelingen aan de eisen voor de energie-investeringsaftrek (EIA). De EIA is een fiscale aftrekregeling voor ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie.

Wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons of bel naar 0229-753480.

Kennismaken?

Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.